Provocare - Ce am invatat despre mine, azi ?

Provocare - Ce am invatat despre mine, azi ?

Posted by on 25/11/2021  Leave a Comment
Categories Provocari,

Te provoc sa faci o retrospectiva a zilei si, in loc sa acorzi atentie lucrurilor exterioare (ce ai facut, ce au facut altii, cum a fost vremea ...), sa vezi ce ai invatat despre tine, azi ???!!!


De-a lungul vietii am invatat sa mergem, sa vorbim, sa citim, sa facem X, sa intreprindem Y, sa mesterim Z, sa ne conformam unor standarde si reguli ale societatii.... Am fost obi?nui?i sa ne raportam si sa ne orientam catre exterior, dar busola va ramane intotdeauna in interiorul nostru.


Am invatat sa "ne uitam pe unde mergem", dar, oare, pasii sufletului nostru unde duc, azi?


Cu cat iti dai seama mai bine cine esti, cu atat iti va fi mai usor sa te intelegi si sa te iubesti, dar si sa le explici celorlalti cine esti TU si cum sa te inteleaga.


Asadar ... AZI ... in timp ce plimbai catelul, ce ai invatat despre tine ???!!!... AZI ... in timp ce spalai vasele, ce ai invatat despre tine ???!!! ... AZI ... in timp ce povesteai cu colegul, ce ai invatat despre tine???!!! … AZI … cand nu ti-a raspuns vecinul la salut, ce ai invatat despre tine ???!!! ....

Invata sa te uiti la tine fara sa iti intorci privirea si, din ziua de azi, fa-ti cadou 5 minute de introspectie si iubire.